Het management team van Qrf (Uitvoerend Management) bestaat uit CEO en CFO. De CEO is in eerste instantie de eindverantwoordelijke voor het algemeen management en de coördinatie met de beslissingsorganen, alsook de algemene en commerciële strategie van de onderneming. De CFO is verantwoordelijk voor de financiële strategie en organisatie, en handelt ook als Compliance en Risk Officer. 
Samen vormen de CEO en de CFO de effectieve leiding van Qrf.

William Vanmoerkerke

CEO

William Vanmoerkerke (1983) behaalde zijn Master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent, een Master in Marketing Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School en een Master of Business Administration aan de New York University.

Hij startte zijn carrière bij eBay als Segment Manager. In 2008 ging hij aan de slag als consultant bij Roland Berger Strategy Consultants, om vervolgens in 2012 deze functie verder te zetten bij The Boston Consulting Group. In 2013 zette hij zijn carrière voort als Senior Director Strategy & Business Development bij Elsevier Inc.

Sinds 2014 behartigt hij, samen met Olivia en Mark Vanmoerkerke, de belangen van de familie in diverse ondernemingen en participaties.

william_vanmoerkerke_qrf

Arthur Lesaffre

CFO

Arthur Lesaffre (1990) studeerde af als Master in de
Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent, afstudeerrichting accountancy en
fiscaliteit. 

Hij startte zijn carrière in 2013 bij KPMG Bedrijfsrevisoren waar hij 6 jaar actief was in Audit. In 2019 begon hij als Compliance Manager bij Club Brugge waar hij later ook nog de functie van Investor Relations Manager bekleedde. Hij is sinds 2021 actief voor Qrf waar hij startte als Finance Manager, waarna hij sinds augustus 2022 verder actief bleef binnen de onderneming als Chief Financial Officer.