Het management team van Qrf (Uitvoerend Management) bestaat uit CEO, CFO en COO. De CEO is in eerste instantie de eindverantwoordelijke voor het algemeen management en de coördinatie met de beslissingsorganen, alsook de algemene en commerciële strategie van de onderneming. De CFO is verantwoordelijk voor de financiële strategie en organisatie, en handelt ook als Compliance en Risk Officer. De COO is verantwoordelijk voor de commerciële en investeringsstrategie.

Samen vormen de CEO en de CFO de effectieve leiding van Qrf.

William Vanmoerkerke

CEO

William Vanmoerkerke (1983) behaalde zijn Master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent, een Master in Marketing Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School en een Master of Business Administration aan de New York University.

Hij startte zijn carrière bij eBay als Segment Manager. In 2008 ging hij aan de slag als consultant bij Roland Berger Strategy Consultants, om vervolgens in 2012 deze functie verder te zetten bij The Boston Consulting Group. In 2013 zette hij zijn carrière voort als Senior Director Strategy & Business Development bij Elsevier Inc.

Sinds 2014 behartigt hij, samen met Olivia en Mark Vanmoerkerke, de belangen van de familie in diverse ondernemingen en participaties.

Arthur Lesaffre

CFO

Arthur Lesaffre (1990) studeerde af als Master in de
Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent, afstudeerrichting accountancy en
fiscaliteit. 

Hij startte zijn carrière in 2013 bij KPMG Bedrijfsrevisoren waar hij 6 jaar actief was in Audit. In 2019 begon hij als Compliance Manager bij Club Brugge waar hij later ook nog de functie van Investor Relations Manager bekleedde. Hij is sinds 2021 actief voor Qrf waar hij startte als Finance Manager, waarna hij sinds augustus 2022 verder actief bleef binnen de onderneming als Chief Financial Officer.

Michel De Baets

COO

Michel De Baets (1987) Studeerde af als Master in de Rechten aan de KU Leuven. Hij behaalde aan dezelfde universiteit eveneens een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, een Master in de Fiscaliteit en een postgraduaat in de Vastgoedkunde. Daarnaast behaalde hij ook nog een LL.M. in Competition Law and Economics aan de Brussels School of Competition.

Hij startte zijn carrière in 2012 bij Siemens België als Contract Manager voor publieke infrastructuurprojecten, om vervolgens het EMEA Legal team van Lenovo te vervoegen als Senior Legal Counsel verantwoordelijk voor Noord-Europa.

Michel is sinds 2021 actief bij Qrf waar hij startte als Asset & Investment manager, in augustus 2023 werd hij benoemd tot Chief Operating Officer.