Het management team van Qrf (Uitvoerend Management) bestaat uit CEO, CFO en COO. De CEO is in eerste instantie de eindverantwoordelijke voor het algemeen management en de coördinatie met de beslissingsorganen, alsook de algemene strategie van de onderneming. De CFO is verantwoordelijk voor de financiële strategie en organisatie, en handelt ook als Compliance en Risk Officer. De COO is verantwoordelijk voor de investeringsstrategie, de commerciële strategie en het beheer van de vastgoedportefeuille. Samen vormen de CEO en de CFO de effectieve leiding van Qrf.

William Vanmoerkerke

CEO

William Vanmoerkerke (1983) behaalde zijn Master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent, een Master in Marketing Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School en een Master of Business Administration aan de New York University.

Hij startte zijn carrière bij eBay als Segment Manager. In 2008 ging hij aan de slag als consultant bij Roland Berger Strategy Consultants, om vervolgens in 2012 deze functie verder te zetten bij The Boston Consulting Group. In 2013 zette hij zijn carrière voort als Senior Director Strategy & Business Development bij Elsevier Inc.

Sinds 2014 behartigt hij, samen met Olivia en Mark Vanmoerkerke, de belangen van de familie in diverse ondernemingen en participaties.

william_vanmoerkerke_qrf
tom_2

Tom Schockaert

CFO

Tom Schockaert (1984) studeerde af als Master Handelswetenschappen en Bedrijfskunde aan de Hogeschool en Universiteit Gent. Nadien vervolledigde hij met grootste onderscheiding het Postgraduaat in het Financiënwezen aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Hij bekleedde zes jaar lang verschillende posities binnen de Elia Groep, waar hij onder andere actief was als Managing Director van de Duitse tak Eurogrid Gmbh en als Head of Group Controlling verantwoordelijke was voor Group Controlling, M&A en Investor Relations binnen de Elia Group zelf. De afgelopen jaren was hij actief als Business Unit Controller (Chemicals) bij Katoen Natie.

Michiel Gevers

COO

Michiel Gevers (1983) behaalde zijn Licentie in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2007 en zijn Master in General Management aan de Vlerick Business School in 2008. In 2011 behaalde hij een Master na Master in General Management en in 2012 een Postgraduaat Corporate Finance.

Michiel startte zijn loopbaan in 2008 bij het advocatenkantoor Lydian en heeft 9 jaar ervaring als advocaat gespecialiseerd in fusies en overnames. Michiel begeleidde voornamelijk vastgoedbedrijven, investeringsfondsen en industriële spelers bij M&A en private equity transacties.

michiel_gevers_0